Waarom is een gezond eet- en levenspatroon zo belangrijk?

 

We worden elke dag blootgesteld aan schadelijke stoffen in het milieu door bijvoorbeeld sigarettenrook, straling en uitlaatgassen.

e-nummers2Ons eten zit vol conserveringsmiddelen, kleurstoffen en kunstmatige zoetstoffen en we eten dagelijks bewerkte en vette voedingsmiddelen. Hierdoor ontstaan moleculen die we oxidanten en vrije radicalen noemen. Die moleculen kunnen onze cellen aanvallen en hun functie veranderen of vernietigen, wat weer kan leiden tot vroegtijdige veroudering, aderverkalking, hartkwalen, kanker, artritis en andere degeneratieve ziektes. ecg

Door te kiezen voor voedsel dat rijk is aan antioxidanten (middelen die vrije radicalen uitschakelen of neutraliseren) bent u veel beter in staat goed gezond te blijven en het verouderingsproces te vertragen.

AntiAging-NutritionOns lichaam produceert zelf antioxidanten, maar door onze hectische en veeleisende levensstijl kan de voorraad in ons lichaam te klein worden. Daarom is het zo belangrijk om goed en vers voedsel te eten.

Alles wat we eten en drinken, beïnvloedt onze gezondheid en conditie. Door te kiezen voor natuurlijk voedsel dat vers en puur is, blijft het lichaam slank en fit, en ziet u er ook beter uit. Door te bewegen, verbetert de stofwisseling en versterkt uw lichaam enaangepast-bewegen_open dag immuunsysteem. Daardoor bent u in een goede conditie en heeft u meer weerstand tegen ziektes. Bovendien krijgt u zo meer uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen en dat zorgt weer voor meer energie en een kwalitatief beter leven.

 

Als u genoeg beweegt, slaapt u beter, en slaap en ontspanning zijn onontbeerlijk om lichaam en geest op te laden.

yoga3

Met technieken als diep inademen, yoga en mediteren, helpt u uw lichaam te ontspannen, vermindert u spanningen en verbetert u uw gemoedstoestand. Massage is heel geschikt om de bloedcirculatie en uitstraling van de huid te verbeteren en spanningen weg te nemen.

overgang1

Met voldoende beweging en slaap en een bewust, uitgebalanceerd eetpatroon zult u zich gezond en fit voelen, en dat is ook te zien: huid en ogen zien er helder uit, haar en nagels glanzen en zijn sterk, en het lichaam zal slank en krachtig zijn. Door op deze manier uw uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen een impuls te geven, kunt u zich voor de rest van uw leven jong voelen.